Συχνές ερωτήσεις

Πού μπορώ να βρω τα προϊόντα Αγροκτήματα Κιθαιρώνα;
Τα προϊόντα Αγροκτήματα Κιθαιρώνα παράγονται από γάλα περιορισμένης παραγωγής και μπορείτε να τα βρείτε σε όλες τις αλυσίδες supermarket, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σημαίνει το ότι οι διαδικασίες που ακολουθούν τα Αγροκτήματα Κιθαιρώνα είναι πιστοποιημένα με HACCP ;
Το HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points μεταφρ. ανάλυση κινδύνου και κρίσιμα σημεία ελέγχου) είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα διασφάλισης της υγιεινής κάθε είδους τροφίμων και, συγκεκριμένα, του τελικού προϊόντος. Με το σύστημα HACCP μπορεί να προβλεφθεί και να προληφθεί κάθε είδος κίνδυνος σε όλα τα στάδια παραγωγής ενός τρόφιμου. Έτσι προστατεύεται ο καταναλωτής και εξασφαλίζεται η ασφάλειά του. Στα Αγροκτήματα Κιθαιρώνα έχουν ως πρωταρχικό στόχο την εξασφάλισης της ποιότητας και της ασφάλειας που παρέχουν τα προϊόντα μας. Για αυτό το λόγο είμαστε πιστοποιημένοι με HACCP και όλες μας οι διαδικασίες γίνονται ελεγχόμενα και με ασφάλεια.

Τι προβλέπει η συνεργασία με το Εργαστήριο Γαλακτοκομίας του «Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών»;
Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με ένα από τα πιο καταξιωμένα Εργαστήρια στον τομέα της γαλακτοκομίας. Το Εργαστήριο Γαλακτοκομίας του «Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών» αποτελούσε παλαιότερα το Εργαστήριο της Έδρας της Ζωοτεχνίας. Λειτουργεί ως αυτοτελής εκπαιδευτική και ερευνητική μονάδα του «Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών» από το 1962. Κάθε εβδομάδα τα προϊόντα μας περνούν από ποιοτικό έλεγχο από το συγκεκριμένο εργαστήριο, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων μας που φτάνουν σε εσάς.

Φόρμα επικοινωνίας

    Eπικοινωνήστε μαζι μας

    Εργοστάσιο: Λεωφόρος Μεγαρίδος,
    19300 Ασπρόπυργος

    Μενού