Η παράδοση και η επιστήμη στο πλευρό σας

Παράγουμε ποιότητα και γεύση που μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα χωρίς επιφυλάξεις. Συγκεντρώνουμε φρέσκο ελληνικό γάλα από διαλεγμένα αγροκτήματα σε μόνιμη συνεργασία με ελληνικές και βιώσιμες φάρμες. Τυποποιούμε τα προϊόντα μας με διεθνείς προδιαγραφές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, υπό τον έλεγχο ποιότητας του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας του «Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών». Ελέγχουμε αυστηρά κάθε στάδιο, από το βοσκοτόπι μέχρι το ράφι και υπογράφουμε μόνο προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.

Όλοι εμείς στα «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ» ερευνούμε, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε καθημερινά με υπερηφάνεια και σεβασμό σε εσάς και κάθε οικογένεια, παραδοσιακά προϊόντα γαλακτοκομίας με σταθερή, κορυφαία ποιότητα. Για να διασφαλίσουμε τη ποιότητα αυτή, όλες οι διαδικασίες παραγωγής μας είναι εγκεκριμένες και γίνονται σύμφωνα με τα συστήματα HACCP. Όλα αυτά σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους επιστήμονες του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας του «Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Πιστεύοντας ότι η ασφάλεια κάθε τρόφιμου είναι εξίσου σημαντική με τη γεύση του, και έχοντας ως απαράβατη αρχή μας την διαφάνεια κάθε σταδίου παραγωγής, ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια τις συνεργασίες μας. Αυτό σημαίνει, για εσάς, ότι κάθε προϊόν μας είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Φτιαγμένο από τους ανθρώπους μας και τους επιλεγμένους συνεργάτες μας με προσήλωση στη ποιότητα, τη διατροφική αξία και τους διεθνείς κανονισμούς που τα εγγυώνται.

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται μέσα από τη δημιουργία και τη διατήρηση μίας αλυσίδας αξιών που περιλαμβάνει τον έλεγχο της υγείας των ζώων μας, την σωστή άμελξη και την προσεκτική μεταφορά, την άρτια παραγωγή με επίβλεψη, παρακολούθηση και ιχνηλάτηση πάντα με διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Ελέγχουμε, δηλαδή, αυστηρά κάθε στάδιο, από το βοσκοτόπι μέχρι το ράφι και υπογράφουμε μόνο προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.

Μενού